Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın üstünde gitmek

Rüyada arabanın üstünde gitmek

Rüyada arabanın üstünde gitmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada arabanın üstünde gitmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada arabanın üstünde yolculuk yapmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada arabanın üstünde kan görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada arabanın üstünde oturmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulur.

Rüyada arabanın üstünde kar görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın üstünden atlamak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada arabanın üstünde olmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet eder.

Rüyada arabanın üstünde bayrak görmek mutluluğunun büyüyeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments