Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi tarafından kovalanmak

Rüyada sevgilisi tarafından kovalanmak

Rüyada sevgilisi tarafından kovalanmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, evlatlarından hayır bulacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgili tarafından kovalanmak evlerine dünürcü geleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işarettir.

Rüyada sevgilisi tarafından kovalanmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın tarafından kovalanmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada asker tarafından kovalanmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, maddi zarara gireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada askerler tarafından kovalanmak başarıya giden yollarının açılacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlar tarafından kovalandığını görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments