Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek olduğunu görmek

Rüyada eşek olduğunu görmek

Rüyada eşek olduğunu görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada eşek olduğunu gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Rüyada eşek kulağı görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşeği yıkamak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Rüyada eşek tepmesi görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulur.

Rüyada eşekten inmek zorlukların bu sayede aşılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada eşeğe sarılmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada eşek sağmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna işarettir.

Rüyada eşekle odun getirmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments