Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi eşek görmek

Rüyada mavi eşek görmek

Rüyada mavi eşek görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, elinin darlık görmeyeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işarettir.

Rüyada mavi eşek gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Rüyada mavi eşek görmek gücünün azalacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek gözü görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada küçük eşek görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulur.

Rüyada yavru eşek görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada eşek doğurmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Rüyada eşek ısırması görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada eşek arısından kaçmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eşeğe su içirmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments