Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek arısı görmek

Rüyada eşek arısı görmek

Rüyada eşek arısı görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet eder.

Rüyada eşek arısı gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada eşek arı öldürmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü eşek arısı görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerin yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşek arısı görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısının soktuğunu görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşek arısını öldürmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada eşek arısı sokması görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, artık daha dikkatli davranacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işarettir.

Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşek arısından kaçmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments