Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç eşek görmek

Rüyada aç eşek görmek

Rüyada aç eşek görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aç eşek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Rüyada aç eşek görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada ağaçların yaprak açtığını görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada acik mavi deniz görmek kırgınlıkların biteceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına inanılır.

Rüyada çiçeklerin açtığını görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aç birine ekmek vermek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada mantı açtığını görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada kapının kilidini açamamak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada çiçek açmış badem ağacı görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, onunla yeniden kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments