Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini bulamamak

Rüyada annesini bulamamak

Rüyada annesini bulamamak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, yeni denemelerde bulunacağına, ferahlığa çıkılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada annesini bulamamak gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Rüyada annesini bulamamak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet eder.

Rüyada anneyi bulamamak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anneyi arayıp bulamamak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri bulamamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arabanı bulamamak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu bulamamak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı bulamamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş bulaştığını görmek geçim derdinin kalmayacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments