Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ermeni mezarlığı görmek

Rüyada ermeni mezarlığı görmek

Rüyada ermeni mezarlığı görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ermeni mezarlığı gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Rüyada ermiş birinin mezarını görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada ermeni mezarlığı görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ermiş mezarı görmek işlerinin duracağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ermeni evi görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada şeker eritmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, onları gücendireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret eder.

Rüyada düğününün ertelendiğini görmek büyük sorunların yaşanacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Rüyada tereyağı eritmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ermeni kadın görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments