Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ermeni evi görmek

Rüyada ermeni evi görmek

Rüyada ermeni evi görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada ermeni evi gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Rüyada ermeni evi görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada eriyen mum görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada düğününün ertelendiğini görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, hakkını alacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ermiş olmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Rüyada ertuğrul gaziuyi görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tereyağı eritmek Allah’ın yolundan gideceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, statü atlayacağına rivayet eder.

Rüyada bal eritmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalettir.

Rüyada ermiş kayısı görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments