Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününün ertelendiğini görmek

Rüyada düğününün ertelendiğini görmek

Rüyada düğününün ertelendiğini görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada düğününün ertelendiğini gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada düğününün ertelendiğini görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbek eritmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eriyen kar görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalettir.

Rüyada tereyağ eritmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, uygulayacağına, işlerinin hemen hallolacağına tabir olunur.

Rüyada kadın ermiş görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir eritmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işarettir.

Rüyada ermiş mezarı görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, zor zamanlar yaşanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ermeni olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments