Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekten mektup almak

Rüyada erkekten mektup almak

Rüyada erkekten mektup almak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalettir.

Rüyada erkekten mektup almak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada bir erkekten mektup almak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Rüyada erkekten mektup almak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir erkekten aşk mektubu almak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü mektup görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine inanılır.

Rüyada birisine mektup vermek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanından mektup almak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Rüyada aşk mektubu okumak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı mektup görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments