Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanından mektup almak

Rüyada düşmanından mektup almak

Rüyada düşmanından mektup almak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, getirisinden daha fazla olacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanından mektup almak gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ekip çalışmaları, grup aktiviteleri, ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular ön planda.Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada düşmanından mektup almak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden mektup almak kişinin geçiminin zorlaşacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneden mektup almak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kendi bildiğini okuyacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalettir.

Rüyada tanıdık birinden mektup almak geçiminin rahat ve kolay olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mektup görmek yeni bir işe girileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, yatırımlarının kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızdan mektup almak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerin günden güne açılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mektup yazmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada asker mektubu almak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, eşit davranılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments