Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine mektup vermek

Rüyada birisine mektup vermek

Rüyada birisine mektup vermek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına alamet eder.

Rüyada birisine mektup vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Rüyada anneden mektup almak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalettir.

Rüyada arapça mektup görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişinin rahat edeceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babadan mektup almak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı birinden mektup almak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye mektup yazmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada asker mektup görmek rütbe edineceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments