Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklerle konuşmak

Rüyada erkeklerle konuşmak

Rüyada erkeklerle konuşmak gelir kaynaklarının kuruyacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeklerle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Rüyada başka bir erkekle konuşmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşla telefonda konuşmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşınla konuşmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle konuşmak maddi imkânlarının azalacağına, rahat şekilde yaşayacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, zor bir durumda kalacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments