Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkekle konuşmak

Rüyada başka bir erkekle konuşmak

Rüyada başka bir erkekle konuşmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, esenleyeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada başka bir erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Rüyada başka bir erkekle konuşmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, canının derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada başka dilde konuşmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet eder.

Rüyada başka bir dilde konuşmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada başka dil konuşmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada başka biriyle konuşmak güzel bir evliliğe, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir dil konuşmak yapılan planların alt üst olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla bir erkekle konuşmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments