Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle tartışmak

Rüyada bir erkekle tartışmak

Rüyada bir erkekle tartışmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekle tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikir veya görüşlerinizi daha önce açıklayamadıysanız, tekrar denemek çok fazla faydalı olmayabilir.

Rüyada erkek arkadaşla tartışmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada erkekle tartışmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşle tartışmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, maddi gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkekle tartışmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşınla tartışmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla tartışmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği biriyle tartışmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla tartışmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments