Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah yapmak

Rüyada nikah yapmak

Rüyada nikah yapmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nikah yapmak gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada nikah şekeri yapmak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada nikah yapmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada nikah hazırlıkları yapmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dini nikah yapmak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada imam nikahı yapmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, işlerinin açılacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işaret eder.

Rüyada nikah işlemleri yapmak evliliğinde mutlu olacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, makamından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah şahitliği yapmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, kazancının bol olacağına işaret eder.

Rüyada nikahtan vazgeçtiğini görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments