Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erkek terliği görmek

Rüyada siyah erkek terliği görmek

Rüyada siyah erkek terliği görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, patron koltuğuna geçeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah erkek terliği gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Rüyada siyah erkek terliği görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah terlik görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah deri terlik görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada siyah terlik vermek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah terlik kaybetmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, yol yordam öğretileceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına işarettir.

Rüyada siyah ev terliği görmek yüzünde güller açacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına delalet eder.

Rüyada siyah terlik giydiğini görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada siyah topuklu terlik görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments