Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni erkek terliği görmek

Rüyada yeni erkek terliği görmek

Rüyada yeni erkek terliği görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni erkek terliği gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada yeni erkek terliği görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir terlik giymek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına delalet eder.

Rüyada yeni terlik giydiğini görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yeni terlik giymek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir terlik görmek yokluk çekeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni terlik aldığını görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek terliği giymek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Rüyada siyah erkek terliği görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments