Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından kıskanılmak

Rüyada biri tarafından kıskanılmak

Rüyada biri tarafından kıskanılmak çok kötü günler geçireceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, memur ise terfi edeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Rüyada eşi tarafından kıskanılmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, önünü açacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından kıskanılmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, rızkının artacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından kıskanılmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Rüyada birisi tarafından kıskanılmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği tarafından kıskanılmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından kıskanılmak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments