Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tanıdık görmek

Rüyada erkek tanıdık görmek

Rüyada erkek tanıdık görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada erkek tanıdık gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek bebek görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sorunlarının günden güne artacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe sarılmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına inanılır.

Rüyada erkek tanıdık görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle yatmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak ticaret hayatına atılacağına, hasta ise bakacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlendiğini görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments