Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birine aşık olmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birine aşık olmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tanıdığına aşık olmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, büyük özgüven kazanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada başka erkeğe aşık olmak kıtlığın meydana geleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments