Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek sıvısı görmek

Rüyada erkek sıvısı görmek

Rüyada erkek sıvısı görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumlarda kalacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, patron koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada erkek sıvısı gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada erkek sıvısı görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıvı altın görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak bilmek istediklerini öğreneceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sıvı sabun içmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıvı yağın döküldüğünü görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments