Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıvı yağın döküldüğünü görmek

Rüyada sıvı yağın döküldüğünü görmek

Rüyada sıvı yağın döküldüğünü görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada sıvı yağın döküldüğünü gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Rüyada sıvı yağın döküldüğünü görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalettir.

Rüyada sıvı sabun içmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, her şeyin ters gideceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sıvı kusmak darp edileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sarı sıvı görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıvı deterjan görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret eder.

Rüyada sıvı sabun almak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sıvı görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, şöhret ve hayır getireceğine, üzeceğine inanılır.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak kötü alışkanlıklarından arınacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments