Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinden altın almak

Rüyada annesinden altın almak

Rüyada annesinden altın almak başarı kazanılacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, sıhhat ve moral bulacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinden altın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Rüyada anneden altın yüzük almak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalettir.

Rüyada anneye altın vermek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin altını temizlemek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Rüyada ölen anneden altın almak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hedeflerine kavuşacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinden altın almak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments