Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen anneden altın almak

Rüyada ölen anneden altın almak

Rüyada ölen anneden altın almak büyük bir ortaklığa girileceğine, hatalı yollara gireceğine, şansa, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Rüyada ölen anneden altın almak gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada annenin kolunda altın bilezik görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada anne ve altın görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada anneden altın aldığını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinden altın almak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneden altın almak çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments