Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneden altın yüzük almak

Rüyada anneden altın yüzük almak

Rüyada anneden altın yüzük almak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hastalıkların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneden altın yüzük almak gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Rüyada anneden altın yüzük almak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada anneye yüzük almak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada annenin yüzüğünü takmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada anneden yüzük almak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin yüzüğünü takmak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada anneye yüzük takmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, bankadaki hesabının kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin yüzüğünü görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Rüyada annenin yüzük taktığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments