Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin altını temizlemek

Rüyada annenin altını temizlemek

Rüyada annenin altını temizlemek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işinde verimsiz olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada annenin altını temizlemek gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Rüyada annenin altını temizlemek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin evini temizlemek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin evini temizlemek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işarettir.

Rüyada annesinin evini temizlemek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, tüm isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin altını temizlemek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yokluğun biteceğine, kısmetinizin açılacağına delalet eder.

Rüyada bebek altını temizlemek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yolculuğa, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeğin altını temizlemek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, onları koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek altını temizlemek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, sorunların teker teker çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments