Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek el ele tutuşmak

Rüyada erkek el ele tutuşmak

Rüyada erkek el ele tutuşmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada erkekler el ele tutuşmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekle el ele tutuşmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, etrafına güzel insanların dolacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşla el ele tutuşmak kısmetinin kendinden yana olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada erkek el ele tutuşmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak sürekli bağırıp çağıracağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments