Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek dövmek

Rüyada erkek dövmek

Rüyada erkek dövmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, sevdiği birini kırmaya, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, aşama kaydedeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek dövmek gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeği dövdüğünü görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek kardeşi dövmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu dövmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşını dövmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada erkek kardeş dövmek rızık eksikliği yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments