Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını dövmek

Rüyada erkek arkadaşını dövmek

Rüyada erkek arkadaşını dövmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, daha zengin hale geleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Rüyada erkek arkadaşını dövmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını dövdüğünü görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarını dövmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşı dövmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla birini dövmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayallerinin yıkılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını dövmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşı dövmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını dövmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments