Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği dövdüğünü görmek

Rüyada bir erkeği dövdüğünü görmek

Rüyada bir erkeği dövdüğünü görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gereken sabrı göstereceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği dövdüğünü gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dövmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği dövmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek adam dövmek yeni bir eve taşınacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşi dövmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet eder.

Rüyada bir erkek dövmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments