Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu çorap giymek

Rüyada çamurlu çorap giymek

Rüyada çamurlu çorap giymek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, vefalı bir insan olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, tövbelerin kabul olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, geçim derdinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu çorap giymek gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Rüyada çamurlu çorap giymek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu çorap görmek gözyaşının kuruyacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorapla çamurda yürümek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işarettir.

Rüyada beyaz çorapla çamurda yürümek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi çorap giymek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada delik çorap giymek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada bayan çorabı giymek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli çorap giymek yardımda bulunacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments