Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenizin evlendiğini görmek

Rüyada annenizin evlendiğini görmek

Rüyada annenizin evlendiğini görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, çabalarının boşa çıkacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada annenizin evlendiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini başkasıyla evlendiğini görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenizin evlendiğini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine alamet eder.

Rüyada annenin evlendiğini görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada anneyle evlenmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Rüyada anne ve babasının evlendiğini görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada anne evlenmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, saygınlığa inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments