Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin evlendiğini görmek

Rüyada annenin evlendiğini görmek

Rüyada annenin evlendiğini görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, elinin darlaşacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin evlendiğini gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Rüyada anneyle evlendiğini görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Rüyada annesiyle evlenmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet eder.

Rüyada annenin başkasıyla evlendiğini görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalettir.

Rüyada anneyle evlenmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenizin evlendiğini görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin başka biriyle evlendiğini görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek elinin darlığa düşeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments