Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Rüyada erkek çocuğu sevmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının erkek çocuğunu sevmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu sevmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, zorlukların yaşanacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada güzel erkek çocuğu sevmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, beklediklerini duyacağına, üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek torunlarına dahi yeteceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments