Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının erkek çocuğunu sevmek

Rüyada başkasının erkek çocuğunu sevmek

Rüyada başkasının erkek çocuğunu sevmek böylece yüzünün güleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının erkek çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek kısmet bolluğu yaşanacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu sevmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek kalben çok rahat edileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, esenlik bulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının erkek çocuğunu sevmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ekmeğin kesileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğu sevmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments