Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Rüyada güzel erkek çocuğu sevmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek atılan adımların başarıya çıkacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sevmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, akıl vereceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işarettir.

Rüyada başkasının erkek çocuğunu sevmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu sevmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gamsız bir hayat süreceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments