Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin yüzünü görmek

Rüyada annenin yüzünü görmek

Rüyada annenin yüzünü görmek sağlık sorunun kalmayacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, boş yere korku duyulacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin yüzünü gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, işlerini boşvereceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek işe giren herkesin kalkınacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin yüzünü beyaz görmek yeni bir hayat kurulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi güler yüzlü görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, her gün daha fazla dolacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi denizde yüzerken görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada annenin yüzünü görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi güler yüzlü görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne yüzü görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments