Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Rüyada erkek çocuğu evlat edinmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, zararların günden güne artacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun altını değiştirmek kazanç kapılarının kapanacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğu yemek yedirmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu hamile görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa su içirmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkek çocuğu emzirmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments