Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek birini hamile görmek

Rüyada erkek birini hamile görmek

Rüyada erkek birini hamile görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, ortağından ayrılacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek birini hamile gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek güç ve para kaybedeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin eşini hamile görmek kariyerinin yükseleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olup erkek bebek doğurmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe hamile olmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek umutsuzluğa düşeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada hamile olup erkek bebek görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin erkek çocuğu olduğunu görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments