Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin taşındığını görmek

Rüyada annenin taşındığını görmek

Rüyada annenin taşındığını görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, onu cesaretlendireceğine alamet eder.

Rüyada annenin taşındığını gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Rüyada annesinin taşındığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin taşındığını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet eder.

Rüyada küçük eve taşınmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, işinin aksayacağına işarettir.

Rüyada bir yerden bir yere taşınmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Rüyada bir evden bir eve taşınmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken taşınmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments