Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin taşındığını görmek

Rüyada annesinin taşındığını görmek

Rüyada annesinin taşındığını görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yeni bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin taşındığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Rüyada annesinin taşındığını görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kazancın günden güne artacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada annenin taşındığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski evden taşınmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işarettir.

Rüyada başka ülkeye taşınmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada izmirue taşınmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmana taşınmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada mezar taşında isim görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments