Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını evlenirken görmek

Rüyada erkek arkadaşını evlenirken görmek

Rüyada erkek arkadaşını evlenirken görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını evlenirken gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşını evde görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını evlenirken görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak kaybetmeyi göze alamayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını sakallı görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments