Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaş görmek

Rüyada erkek arkadaş görmek

Rüyada erkek arkadaş görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaş gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada erkek arkadaşıyla evlenmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşına sarıldığını görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek sınıf arkadaşını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşınla konuşmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments