Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kulağında küpe görmek

Rüyada erkeğin kulağında küpe görmek

Rüyada erkeğin kulağında küpe görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada kulağı küpeli erkek görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun kulağında küpe görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin kulağında küpe görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada erkek kulağında küpe görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, bereketli ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kulağında küpe görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kulakta küpe görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet eder.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, dileklerinin yerine geleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments