Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakta küpe görmek

Rüyada kulakta küpe görmek

Rüyada kulakta küpe görmek işlerin büyüyeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulakta küpe gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kulağı küpeli erkek görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayattan daha zevk alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağa küpe takmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada erkek kulağında küpe görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına inanılır.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin kulağında küpe görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin kulağında küpe görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada kulağına küpe takmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments