Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kolunu tutmak

Rüyada erkeğin kolunu tutmak

Rüyada erkeğin kolunu tutmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kolunu tutmak gördüyseniz:

  • Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada erkeğin kolunu tutmak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada kolunu tutmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, mevki kazanacağına inanılır.

Rüyada koldan tutmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, aniden evlilik kararı alacağına delalet eder.

Rüyada birini kolundan tutmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, başka işler deneyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kolundan tutmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, elde edilecek menfaatlere, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada kolundan tutmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu tutmak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol tutmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments