Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunu tutmak

Rüyada birinin kolunu tutmak

Rüyada birinin kolunu tutmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Rüyada birinin kolundan tutmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına tabir olunur.

Rüyada koldan tutmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol tutmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini kolundan tutmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu tutmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan tutmak yepyeni projelerle uğraşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu tutmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunu tutmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments