Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koldan tutmak

Rüyada koldan tutmak

Rüyada koldan tutmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, elinin darda kalmayacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ekmeğinin çoğalacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koldan tutmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Rüyada birinin kolunu tutmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, karşılıksız bırakmayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Rüyada birini kolundan tutmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada birinin kolundan tutmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolu tutmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Rüyada erkeğin kolunu tutmak yeni bir makama sahip olunacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kolundan tutmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kol tutmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada koldan tutmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, güzelliklere rast gelineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments